2015. december 31., csütörtök

Váll rögzítő rugalmas - Jelenlegi ára: 4 560 Ft


Gyűrődés és lecsúszás mentes tehermentesítésre szolgáló váll rögzítő, rugalmas anyagból.
A neoprén vállrögzítő támasztja a gyenge és megfáradt izmokat és ízületeket.
Jobbos és balos kivitelben, négy féle méretben kapható szorító.
A Dr Med neoprén váll rögzítő rugalmas előnyeiről:
- A Dr. Med szorító szalagsérülések megelőzésére, a sérülés utáni mozgás segítésére szolgál.
- Gyulladás, ficam, húzódás esetén ajánlható.
- Csökkenti a sérülés kockázatát.
- Növeli az inak és izmok rugalmasságát.
Méretek: S, M, L, XL
Mellkas körméret(cm): S: 60-80, M: 80-100, L: 100-120, XL: 120-140
Gyógyászati segédeszköz forgalmazó webáruház vagyunk, ezért minden termékünk új, számlás, garanciális. Mennyiségi áruforgalmunkból adódóan  előfordulhat hogy adott terméket egy időben megveszik a másik felületen, bár sz! erencsére ez ritkán fordul elő. A lehető legnagyobb gondossággal és gyorsasággal igyekszünk mindig eljárni, és vásárlóinknak eleget tenni. Mivel adott kategórián belül is több hasonló termékünk van, ha megírja konkrét elképzeléseit, föltöltjük szívesen a keresett terméket. Forduljon hozzánk bizalommal! A Dr Med váll rögzítő rugalmas tulajdonságai:
A szorító alapanyaga neopren, mely megőrzi a test melegét, támogatja a vérkeringést, csökkenti az ödémát. Anatómiai vonalvezetésű, kötött alapanyagú rögzítő. Megtámasztja az izmokat, gyűrődés és lecsúszás mentesen, szorosan illeszkedik a váll vonalához.
A Dr. Med rögzítő család a tépőzár segítségével, egy mozdulattal egyszerűen alakítható bárki igényének megfelelően.
Az ortézisek: szorítók, rögzítők, támaszok, pántok és patellák tehermentesítik a sérült, vagy fájdalmas testrészeket, hogy a mozgá! s ne okozzon fájdalmat.
Az ortézisek
Tehermentes�! �tés révén támogat, vagy krónikus betegségek esetén támogatással tehermentesít: erre képes az ortézis, szorító.
Egy-egy testrész tehermentesítésével az ortézisek, szorítók segítik a gyógyulást. A szalagok, ízületek vagy csontok sérülései esetében is. Nem gyógyítható egészségkárosodások esetén az ortézisek támogatják az érintett testrészt.
A szorítók részben pótolni tudják a kiesett funkciókat, alkalmazásuk megelőzhetik a következményes károsodásokat - amelyek például a hibás tartás vagy helyzet következében alakulnak ki - és az érintett testrész kopását.
Az ortézis tehát olyan anyag, eszköz vagy készülék, mely védi, rögzíti a mozgásszervek sérült részeit.
Védelem és támasz: Dr Med vállrögzítő.
„ Az ÁNTSZ ( Népegészségügyi Szakigazgatási Szerv ) megállapítása szerint az ortézis gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa ! el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát. ”


Jelenlegi ára: 4 560 Ft
Az aukció vége: 2016-01-20 19:07 . Váll rögzítő rugalmas - Jelenlegi ára: 4 560 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése