2015. december 29., kedd

Frontline kutya spot on 2-10 kg 1 fizet 2 vihet ! - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az ár 1db pipettára vonatkozik a kép csak illusztráció ! ! !
A 2-10 KG FRONTLINE MERETE : 0. 67ml 
A 10-20KG FRONTLINE MERETE :
1. 34ml  / 2  = 0. 67 ml . . . Tehat 1 pipetta eleg 2 egymast koveto kezelesre ha ugy nezzuk 1 fizet 2 vihet !  ^_^
Bolha és kullancs elleni spot on készítmény kutyáknak.  
Oldat, külsőleg a bőr spot on kezelésére, ektoparazita irtószer kutyák részére
Célállat:  Kutya
Javallat:  Bolhák és kullancsok elleni, továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger, Linognatus setosus (tetvek), cheyletiella fajok (ragadozó atkák), Otrodectes cynotis (rühatka), és a bolha előidézte allergiás dermatitis elleni védekezésre. A fipronil hatékony a Lyme betegség vektora, az Ixodes ricinus ellen is.
Alkalmazás módja:  Külsőleg, az állat bőrfelületére helyi ún. spot on alkalmazással.
Adagolás:  A fipronil általános adagja 7, 5-15 mg/ttkg. ! Kutyák részére 40-60 ttkg között a 4, 02 ml-es (402 mg fipronil), 20-40 ttkg között a 2, 68 ml-es (268 mg fipronil), 10-20 ttkg között az 1, 34 ml-es (134 mg fipronil), valamint 5-10 ttkg között a 0, 67 ml-es (67 mg fipronil) kiszerelés alkalmas. Egyetlen kezelés három hónapos védelmet nyújt a bolhák és egy hónapos védelmet biztosít a kullancsok ellen. Ismételt kezelésre egy hónapos időközzel kerülhet sor. Alkalmazási útmutató: Egyetlen kezelésre egy pipettát vegyünk ki a bliszter csomagolásból, törjük fel a műanyag pipetta kupakját a jelölésnél. A lapockák között húzzuk szét a szőrzetet, amíg a bőr láthatóvá válik. Helyezzük a pipettát a bőrre és fújjuk ki óvatosan, hogy tartalma a bőrre két különböző helyre ürüljön ki. Kerüljük el a szőrzet túlzott nedvesedését, mivel ez a kezelés helyén a szőrzet ragacsosodását okozhatja. Az esetleg jelentkező ragacsosodás a kezelés után 2! 4 órával eltűnik. A szőrt hagyjuk természetes módon meg! száradni. A készítmény 24 órán belül szétterjed a kutya szőrzetén. A szert lenyalásának elkerülése érdekében olyan bőrfelületen alkalmazzuk, ahol az állat nem éri el. A készítmény lenyalása után rövid ideig tartó túlzott mértékű nyálzás előfordulhat az alkohol tartalmú vivőanyag következtében. A kezelés előtt és után 48 órával ne fürdessük az állatokat. A továbbiakban a vizes oldatok már nem befolyásolják jelentősen a védettség időtartamát, de a samponos mosás megrövidítheti a védettség időtartamát. A szer nem előzi meg, hogy a kullancsok megtámadják az állatokat, de valamennyi kullancsot megöli 24-48 órán belül, a teljes befúródás és a terjesztett betegség átadása előtt. A kullancsok elpusztulnak, majd leesnek az állatról, a néhány fennmaradó példány pedig egy enyhe csavarással eltávolítható. A kezeléssel egyidejűleg a kutyák tartózkodási és fekvőhelyének takar�! �tása, valamint bolha ellenes szerrel történő kezelése.
Ellenjavallat:  A kutyák kezelésére engedélyezett kiszerelések macskákon nem alkalmazhatók. A készítményt tíz hetesnél fiatalabb kutyákon ne alkalmazza. Alkoholra és inszekticid szerekre érzékeny állatot ne kezeljen.
Nemkívánatos hatás:  Nem ismeretes.
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő:  Élelmiszer-termelő állatokon nem alkalmazható.
Tárolás:  Napsugárzástól és közvetlen hőhatástól védett helyen, 25°C alatti hőmérsékleten tartandó. Megfagyástól óvni kell! Gyermek elől elzárva tartandó.
Figyelmeztetés:  Kerüljük el, hogy a készítmény az állatok szemébe, szájába jusson! A készítmény gyúlékony! Az állatokat a szőrzet megszáradásáig ne simogassuk. Kerüljük el, hogy a kutyák kezelés után egymást nyalogassák. A kutyákat ne engedjük úszni tavakban, folyókban a kezelés után legalább ! 24 óráig.


Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2016-01-19 00:38 . Frontline kutya spot on 2-10 kg 1 fizet 2 vihet ! - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése